torsdag 29. januar 2009

Telling av fisk!


Tenkte jeg måtte blogge litt om våre akvarier.

Vi har 2 akvarier. 56 liter og 26 liter. Det på 26 liter er nå fylt med vann. Litt pga vi fikk snegle-egg og måtte separere de fra det store akvariet. Men det har ennå ikke skjedd noe med de egga. Venter i spenning!

Innhold:
3 eplesnegler
2 Molly, dalmantiner
2 Regnbuesiclider
2 Guramier
4 Guppyer
4 Steemfisk av ukjent art!
2 Maller
4 Pansermaller - Albino
2 Khuli ål.

De er kjempesøte hele gjengen(ikke sneglene da)...
Ellers som sagt, det lille står på en måte ganske tomt.. Eggene ligger oppe på en stokk, over vannflaten(jepp, det ska de) og vi håper å få liv i de eggene.. Men det vil tiden vise om det faktisk er mulig. Jeg håper jo litt på det da selvom de er på en måte ekle.. Det er jo litt søtt!! Hehe...

Det lille akvariet er ikke så nytt, det fikk vi vel i høst en gang. Hukser ikke helt når. Det store vi har kjøpte vi nå rett på nyåret. Fant ut at det passet perfekt for oss! Helt tett, passer perfekt inn på benken der og sånt!

Noe jeg trur, en av desse guppyene er gravide. Den ene er smellfeit. Kanskje det blir bebiser oppi der?? Weee. Håper nå det. Det er jo kjempetøft da! Hehe.. *håpehåpe*

Ellers i det store akvariet så har vi et *luksusproblem* egentlig. Vi sliter med å få ned varmen. Varmekolben står ikke på og det holder 25 grader konstant! Hoho.. Luksusproblem jah! Og i leiligheten ligger tempen på en ca 22-23 hele tiden.. Så det er jo varmere oppi der!

Neh, kommer tilbake med mer derfra så fort det er noe å fortelle!! :-D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar